Aanmelden

Ouders die geïnteresseerd in de school kunnen telefonisch contact opnemen met Sanneke Potgiesser, +31651353999, of een email sturen naar info@waldorfschoolzeevonk.nl

Zij zullen dan uitgenodigd worden voor een informatieavond.

Na het bijwonen van een informatieavond kunnen ouders die werkelijk interesse hebben een biografiegesprek aanvragen. De kosten hiervan zijn €60,-. Na aanname van de leerling zal dit bedrag in mindering worden gebracht op het schoolgeld. Bij het biografiegesprek wordt de biografie van het kind besproken en gekeken of het kind bij ons op school op zijn plek zou kunnen zijn.

Na het biografiegesprek wordt er bij zij-instroom leerlingen (kinderen die al op een andere school zitten) nog een afspraak gemaakt voor een aantal kijkdagen. Bij peuters wordt er aan de hand van het biografiegesprek besloten of het kind bij ons op school past.

Na de kijkdagen beslist de school of de leerling past in de klas. Als dit het geval is kan de aanname officieel gemaakt worden en het contract ondertekend. Als we een kind niet kunnen plaatsen zullen we aangeven wat de redenen hiervoor zijn en eventueel tips geven voor meer passend onderwijs.