Vacature kleuterleid(st)er

Voor het schooljaar 2024/2025 zijn wij op zoek naar een kleuterleid(st)er.

Waldorfschool Zeevonk is een kleinschalige staatsvrije school in Den Haag met de antroposofie als leidraad. In september 2020 zijn we gestart met slechts een paar leerlingen en inmiddels gegroeid tot een school met bijna 35 leerlingen, 2 kleuterklassen en komend schooljaar voor het eerst een 6e klas. Ons streven is om gezondmakend onderwijs te bieden aan de kinderen van deze tijd.

Waldorfschool Zeevonk kenmerkt zich door het werken met kleine klassen (maximaal 12 leerlingen) waar ruimte is voor de ontwikkeling van het kind. We geven al onze lessen zelf vorm, aan de hand van het oorspronkelijke vrijeschool leerplan. Wij zijn niet gebonden aan de eisen van de overheid omdat we, bewust, een staatsvrije school zijn.

We zoeken een kleuterleid(st) die liefst 5 dagen per week wil werken en deel van onze gemeenschap wil zijn (andere voorkeuren zijn bespreekbaar). We werken met een leraren zelfbestuur en vormen een commanditaire vennootschap die onderdeel is van stichting Sleipnir. We vragen van ons team een grote betrokkenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Hou je van pionieren en werk je graag met kinderen vanuit bewustzijn en ideaal?
Heb jij een pedagogisch hart, ben je didactisch onderlegd en heb je een ondernemersgeest?
Ben jij (bijna) in het bezit van je (vrijeschool) pabo diploma?
Dan maken we graag kennis!

Werkdagen, werktijden en inkomen in overleg.
Reageren tot en met 24 mei 2024.
Graag ontvangen wij een motivatiebrief en cv via info@waldorfschoolzeevonk.nl.

Wij zijn te vinden op www.waldorfschoolzeevonk.nlFacebook en Instagram.