Wie zijn wij

Het idee voor een staatsvrije vrijeschool in Den Haag ontstond op verschillende plekken. Bij enkelen van ons broeide het idee al een tijdje, voor anderen ontstond de noodzaak tot een school omdat de eigen kinderen ouder werden en de wens tot een passende school groeide.
Met vijf leerkrachten hebben wij ons verenigd in een maatschap, een zesde leerkracht, Janine, heeft zich sinds kort bij ons aangesloten als zzp’er en geeft ook les in de onderbouwklas.
De school is groeiend en bloeiend! We hebben met elkaar al een jaartje of honderd aan ervaring, toch vinden we steeds weer opnieuw een wiel uit, we houden onze ingesleten gewoontes onder de loep en blijven streven naar een frisse blik op het onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen.
De leerkrachten in de klas geven vorm aan de dagelijkse gang van zaken in de school. Degenen die nog niet in de school werken staan er omheen, in onze wekelijkse vergaderingen bouwen we samen verder aan onze identiteit.

Mariëlle Grootwassink

onderbouwjuf op Zeevonk

Ik heb de kleuterklas, onderbouw en een deel van de bovenbouw aan een vrijeschool doorlopen.Na de middelbare school heb ik enkele jaren gezworven. Boerderijwerk in Frankrijk en werk op een…

lees verder

Eefje Helleman

kleuterjuf op Zeevonk

Hallo, mijn naam is Eefje Helleman. Ik ben getrouwd met Volkert Kester en samen hebben wij 5 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar. Zij zitten allemaal op…

lees verder

Christel Houtermans

onderbouwjuf

Ik ben geboren en getogen in Limburg waar ik in 1987 in Heerlen de reguliere PABO afgerond heb. Vervolgens ben ik enkele jaren gaan reizen. Vanaf 1991 heb ik 6…

lees verder

Sanneke Potgieser

euritmiste op Zeevonk

Als kleuter sprak ik zelf de wens uit om naar een vrijeschool te gaan na een bezoek aan een bazar. Zo begon mijn vrijeschooltijd.Op de middelbare school heb ik twee…

lees verder