Wie zijn wij

Enthousiast voor het onderwijs, met warm hart voor de kinderen, met oog voor elkaars kwaliteiten, dat is het Zeevonkteam! Dagelijks verzorgen wij het onderwijs aan onze leerlingen. Samen hebben we al heel wat jaren aan ervaring, toch vinden we steeds weer opnieuw een wiel uit, we houden onze gewoontes onder de loep en blijven streven naar een frisse blik op het onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen.

Eefje Helleman

Kleuterjuf op Waldorfschool Zeevonk

Hallo, mijn naam is Eefje Helleman. Ik ben getrouwd met Volkert Kester en samen hebben wij 5 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar. Zij zitten allemaal op…

lees verder

Sanneke Potgieser

Leerkracht klas 2/3 en euritmiste

De wens om een kleinschalige vrijeschool op te zetten draag ik al lang bij me. Als kleuter sprak ik zelf de wens uit om naar een vrijeschool te gaan na…

lees verder

Christel Houtermans

Leerkracht klas 5

Na de afronding van de PABO in 1987 ben ik enkele jaren gaan reizen. Hierna ben ik zes jaar klassenleerkracht geweest op de Vrijeschool in Zoetermeer en tien jaar op…

lees verder

Jonas Bähr

Leerkracht klas 1

Het werk is gedaan, naar huis toe wij gaan. Sterren fonkelen in de nacht en houden boven ons de wacht. Totdat de zon weer stralende stijgt en een nieuwe dag aan de hemel rijgt.  Wat…

lees verder

Ellen Bähr

BSO begeleidster

Waar houd ik van?Van ontmoetingen,van kinderen,van de natuur,van deze stad,van liefdesfilms kijken,van stilte,euritmie ‘dansen’ en zo de brug te slaan naar de kosmische wereld waar wij vandaan komen, en waaruit…

lees verder