Wie zijn wij

Enthousiast voor het onderwijs, met warm hart voor de kinderen, met oog voor elkaars kwaliteiten, dat is het Zeevonkteam! Dagelijks verzorgen wij het onderwijs aan onze leerlingen. Samen hebben we al heel wat jaren aan ervaring, toch vinden we steeds weer opnieuw een wiel uit, we houden onze gewoontes onder de loep en blijven streven naar een frisse blik op het onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen.

Mariëlle Grootwassink

klassenleerkracht op Zeevonk

Ik heb de kleuterklas, onderbouw en een deel van de bovenbouw aan een vrijeschool doorlopen.Na de middelbare school heb ik enkele jaren gezworven. Boerderijwerk in Frankrijk en werk op een…

lees verder

Eefje Helleman

kleuterjuf op Zeevonk

Hallo, mijn naam is Eefje Helleman. Ik ben getrouwd met Volkert Kester en samen hebben wij 5 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar. Zij zitten allemaal op…

lees verder

Christel Houtermans

klassenleerkracht

Ik ben geboren en getogen in Limburg waar ik in 1987 in Heerlen de reguliere PABO afgerond heb. Vervolgens ben ik enkele jaren gaan reizen. Vanaf 1991 heb ik 6…

lees verder

Sanneke Potgieser

Klassenleerkracht en euritmiste

De wens om een kleinschalige vrijeschool op te zetten draag ik al lang bij me. Als kleuter sprak ik zelf de wens uit om naar een vrijeschool te gaan na…

lees verder